Ögonhälsoundersökning

Specialist inom syn- & ögonhälsoundersökning Kalmar

Synundersökning och ögonhälsoundersökning 

Att ta hand om ögonhälsan är viktigt för att bibehålla god syn och livskvalitet. En ögonhälsoundersökning är en omfattande undersökning av dina ögon och synsystemet, som utförs av en kvalificerad optiker med högre behörighet.


På C-Optik Synklinik erbjuder vi en omfattande ögonhälsoundersökning som inkluderar följande:


 1. En synundersökning: Vi använder modern teknologi och instrument för att testa synen på olika avstånd. Vi bedömer synskärpa, synfält, ögonrörelser och ögontryck.

 2. En ögonhälsoundersökning: Vi undersöker ögonen med hjälp av olika instrument för att bedöma ögonhälsan. Vi bedömer strukturen i ögonen, till exempel näthinnan, linsen och hornhinnan, för att upptäcka eventuella tecken på ögonsjukdomar.

 3. En glasögon- och kontaktlinsundersökning: Om det behövs, hjälper vi dig att hitta rätt glasögon eller kontaktlinser för dina synbehov. Vi hjälper dig att hitta de mest lämpliga linserna för din syn och livsstil.

 4. En samråd och rådgivning: Vi ger dig råd om hur du kan ta hand om dina ögon på bästa sätt. Vi ger dig också information om eventuella ögonsjukdomar som du kan vara i riskzonen för och vad du kan göra för att minimera risken för att utveckla dem.

Vi rekommenderar att du genomgår en ögonhälsoundersökning regelbundet, oavsett om du har problem med synen eller inte. Detta kan hjälpa till att upptäcka eventuella problem tidigt och undvika allvarliga ögonsjukdomar.


På C-Optik Synklinik är vi stolta över att erbjuda högkvalitativ ögonhälsovård och vi är engagerade i att hjälpa dig att bibehålla god syn och ögonhälsa. Kontakta oss idag för att boka din ögonhälsoundersökningExtra viktigt med kontroll när du har följande sympton:

 • Huvudvärk
 • Yrsel
 • Irriterande ögon
 • Rinnande ögon
 • Torra ögon
 • Svårt att se / läsa
 • Vid allmänna besvär av ögonen