Hem

Välkommen till C-Optik Synklinik i Kalmar

Din specialist inom ögonhälsa

C-optik synklinik erbjuder avancerade syn- och ögonhälsoundersökningar. Jag arbetar med undersökningar och behandlingar istället för försäljning av produkter. Du får alltid receptet i handen och har friheten att köpa linser och glasögon var du vill.


Till mig kan du vända dig som har problem med synen, glasögonen, linserna eller allmänna besvär med ögonen. Fokus ligger på undersökningarna av dig och dina ögon. Det har blivit vanligt att optiker skickar ögonbottenbilder till läkare för bedömning mot extra betalning. Jag har erfarenhet och kunskap att göra samma bedömning av din ögonbotten samt sätter det i ett perspektiv genom att studera hela ögat vilket möjligt genom att enbart titta på ögonbottenbild. Behövs det remitterar jag till läkare kostnadsfritt. 


Hit kan du även vända dig om du fastnad mellan stolarna hos vårdcentralen, optiker och ögonläkare. Med en synutredning får du hjälp med vad de olika instanserna har sagt och får det förklarat hur just din situation ser ut. Du kan även få en remiss av din optiker om dom upplever att det är extra svårt att få fram korrekta värden i just ditt fall.  


Jag har behörighet att rekvirera läkemedel och genomföra diabeteskontroller, och är den enda optikern i Kalmar listad på 1177.se.


Jag utför dessutom Ortho-K behandlingar som gör det möjligt att dagtid slippa glasögon och linser utan operation. Jag är utbildningsansvarig på Sveriges Optikförbund och erbjuder en rad olika kurser och vidareutbildningar. 

Optiker i Kalmar med högre behörighet.

Catarina Ericson

M.Sc Klinisk optometri

Leg. Optiker med kontaktlinsbehörighet

Optiker i Kalmar


Min optikbutik i Kalmar är den enda av sitt slag. Med fokus på ögonhälsa och undersökningen framför märkesbågar, glasögon och linser får du här en noggrann undersökning av dina ögon


Vad behöver du hjälp med?