Ortho-K Synfelsbehandling

Välkommen till dig som vill göran synfelsbehandling Kalmar. 

Synundersökning med fokus på ögonhälsa

Specialist inom ögonhälso- & synundersökningar

Ortho-K synfelsbehandling, också känt som Orthokeratologi, är en revolutionerande metod för att korrigera synfel utan användning av glasögon eller kontaktlinser. Behandlingen innebär att specialtillverkade kontaktlinser används under natten för att forma hornhinnan, vilket ger en temporär korrigering av synfelet under dagen.


Den här metoden är en utmärkt lösning för personer som är trötta på att använda glasögon eller kontaktlinser hela dagen, eller för personer som inte är lämpliga för laserbehandling. Ortho-K synfelsbehandling är även en bra lösning för aktiva personer som inte vill begränsas av sina synfel, som exempelvis idrottare eller personer som arbetar i miljöer där glasögon eller kontaktlinser kan vara svåra att hantera.


Hos C-Optik Synklinik har vi många års erfarenhet av att utföra Ortho-K synfelsbehandling, och vi har hjälpt många patienter att uppnå klar och skarp syn. Vi är stolta över att erbjuda den senaste tekniken och en personlig behandling för varje patient.


Om du är intresserad av Ortho-K synfelsbehandling, eller om du vill ha mer information om hur vi kan hjälpa dig att uppnå klar syn, kontakta oss idag för att boka en konsultation. Vi är här för att hjälpa dig att uppnå den bästa synen möjligt!

Ortho-K synfelsbehandling i Kalmar


"Ett alternativ till dig som vill bli fri från glasögon och linser utan operation."