Produkter

Produkter för din ögonhälsa - Glasögon & Linser

Linser


Hos mig får du alltid rådet att ta dom linser som passar just dina ögon. Jag är inte ansluten till en kedja utan kan rekommendera de linser som passar mina patienter bäst oberoende av varumärke. Du kan köpa linserna av mig eller på nätet. 

Här tillhandahålls:


  • Mjuka linser

C-Optik tillhandahåller och rekommenderar ett stort sortiment av linser. Köp produkterna direkt hos kliniken, online eller hos annan optiker.


  • Hårda linser

Föredrar du stabila kontaktlinser? C-Optik erbjuder linser efter dina behov och önskemål.


  • Speciallinser

Stort utbud av speciallinser som passar dina ögon.


  • Nattlinser - var utan dagtid

Använd nattlinser på natten - var utan på dagen. Se mer info om Ortho-K synfelbehandling.Ortho-K Synfelsbehandling


Ortho-K behandling gör det möjligt att dagtid slippa glasögon och linser utan operation. 


Ortho-K nattlinser är konstruerade så att de ändrar hornhinnans form när du sover. När du vaknar tar du ut linserna och ser perfekt. Jag har tillpassat Ortho-K linser i tio år, det är en välbeprövad metod för den som vill slippa glasögon och linser och lämpar och mycket väl för personer som inte har kunnat använda linser på grund av torra ögon. Behandlingen fungerar för närsynta upp till ca -5,0.Glasögon


Klinikens inriktning är undersökningar av ögon inte försäljning av glasögon. Kliniken har ett begränsat utbud av glasögon, perfekt för dig som tycker det är smidigt att köpa glasögonen direkt.

Efter undersökningen får du receptet i handen och har full frihet att välja glasögonbågar hos andra optiker eller nätet. Kosttillskott


Erbjuder ett variereat utbud av kosttillskott har en positiv påverkan på din ögonhälsa.